Zahvale

Ljubljana, 24.11.2015

 

I want to thank you for the chance of spending these days at your clinic. I did enjoy both the clinical and the educational activities. Special thanks to Robert too. His deep knowledge and professionalism make him a valuable asset to any neurology department.

 

Sincerely, Rania

 

Rania Kalliolia, MD, Neurology consultant

St. Luke's Hospital Thessaloniki, Movement Disorders Clinic, Greece

Course: Treatment of Advanced Parkinson's Disease (Duodopa, Apomorphine)


 

Ljubljana, 30.4.2014

 

Spoštovani,

 

včeraj sem se v okviru HOPE Exchange programa skupaj z gosti iz Portugalske, Danske in Malte ter sodelavke iz Službe za izobraževanje udeležil predstavitve, ki ste jo pripravili. Najprej bi se vam rad v svojem imenu in tudi sodelavcev Službe za kakovost zahvalil za vašo pripravljenost sodelovanja v programu s predstavitvijo vaše klinike. Rad bi vam sporočil, da s(m)o bili nad tem kar ste nam posredovali in pokazali navdušeni. Gospa iz Portugalske je celo omenila, da v kolikor bi bilo mogoče bi kliniko, kar prenesla na Portugalsko.

 

Moram vam priznati, da bi mi bilo osebno izredno žal v kolikor se ne bi udeležil omenjene predstavitve. Ob tem sem celo razmišljal o tako imenovanih dnevih odprtih vrat za zaposlene v UKCL, kjer bi imeli možnost spoznati dobre prakse in predvsem delovanje posamezne OE. Ne vem sicer kako bi bilo to izvedljivo, sem pa skoraj prepričan, da bi bilo za tovrstne predstavitve med sodelavci veliko zanimanje.

 

Za konec vam želim prijetne praznike ter veliko ustvarjalnosti in uspeha pri razvoju klinike tudi v prihodnje, Boris Selan

 

Boris Selan, univ. dipl. ped.

strokovni sodelavec

Služba za kakovost, UKC Ljubljana


 

Poštovani Zvezdane,

Želim Ti se od srca zahvaliti na lijepom prijemu, odličnoj organizaciji i sveobuhvatnom sadržaju našeg posjeta vašoj klinici. O svemu sam izvjestio dr. Mubrina i doc. Hajnšek koji su sa zadovoljstvom podržali prijedlog naše daljnje suradnje te je doc. Podržani su i naši dolasci na vaše Journal Club sastanke te su zapravo otvorena sva vrata naše daljnje suradnje.

U očekivanju našeg slijedećeg susreta, srdačan pozdrav,

Velimir

 

Doc. dr. sc. Velimir Išgum, dipl. ing.
KLINIČKI BOLNIČKI CENTAR ZAGREB
Klinika za neurologiju, Zagreb, Hrvatska